Acces Bars omvat 32 energetische banen en punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. Door zachte aanraking gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades in je lichaam opgelost. Hierdoor zul je meer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in jouw leven, zonder overbodige oude ballast.

Het begint allemaal met het stellen van vragen aan het universum.

Wat kan ik zijn, doen, hebben, creëren of genereren dat mijn leven en de wereld een betere plek zou maken? Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard zou maken om te leven?  Hoe zou ik mijn leven graag willen zien?

Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer plezieriger zou kunnen zijn? Wat als jij teveel plezier zou hebben om het nog op te merken wanneer mensen over je oordelen? Al vroeg in ons leven hebben we geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld. Wat als jezelf veroordelen of beoordelen het meest onaardige was dat je jezelf ooit aan deed? en nog steeds doet? Deze wonderlijk mooie techniek genaamd ACCES BARS zal dit van binnenuit oplossen.

Nieuwsgierig geworden of deze techniek ook jou kan helpen? Toe aan een nieuwe start? Wil je eindelijk knopen kunnen doorhakken?

Neem vrijblijvend contact met me op en ik laat je graag ervaren hoe het voelt.

 

Alles van het leven komt me toe met Gemak, Vreugde en Glorie!