Wanneer een lichaamsdeel pijn lijdt, lijden alle andere mee; wanneer een lichaamsdeel met respect behandeld wordt, delen alle andere in die vreugde!

Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met de reflexgebieden in de voeten, maar ook in de handen, met elkaar verbonden. Door middel van drukpunttechniek in combinatie met massage behandel ik de reflexzone’s waardoor er impulsen uit gaan naar de corresponderende organen, lichaamsdelen, zenuwen en klieren. Hierdoor kunnen eventuele blokkades opgeheven worden en kan de energie weer vrij stromen.

EEN VOETREFLEXOLOOG GENEEST NIET, MAAR HELPT DE MENS ZICHZELF TE GENEZEN

Het is een prettige en veilige methode, die helpt bij vele lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten, het kan helpen pijn te verlichten en het brengt rust in het lichaam. 75% van alle hedendaagse aandoeningen worden toegeschreven aan stress en spanning. Daardoor kunnen er op verschillende manieren ernstige en minder ernstige aandoeningen ontstaan aan de verschillende orgaanstelsels. Spanning kan dan ook gezien worden als een knellende band die het lichaam afsnoert met mogelijk ernstige gevolgen. In mijn behandeling staat dan ook het ontspannen centraal. Ik wissel de behandeling van de reflexpunten af met het ontspannen van de voet en/of de hand. Mijn hulpmiddel daarbij is het gebruik van etherische oliën die werken op het ontspannen van de geest en lichaam.

Zie het als onderhoud van een machine, onderhoud je deze niet dan zal de machine mankementen gaan vertonen en niet meer productief genoeg zijn op den duur. Het menselijk lichaam is de meest ingenieuze machine die er bestaat die niet vervangen kan worden, wees er dan ook zuinig op!

Een ‘gezond’ lichaam is geholpen met een voetreflex om de 4-6 weken om het natuurlijk evenwicht te bewaren. Is er sprake van een aandoening, dan zal de frequentie van behandelen meer zijn en altijd gaan in afstemming met de klant en de ernst van de aandoening.

Mijn passie is om mensen te helpen sluimerende aandoeningen voor te zijn en het lichaam te helpen gezond te blijven. Dus wacht niet met een afspraak te maken tot je al last hebt van iets. Ga voor een goed onderhoud en doe je voordeel ermee. Maak een afspraak en ik kijk graag met je mee wat ik voor je kan betekenen ga rechtstreeks naar het contact formulier of bel me even op 06-43486546.