Een stoelmassage is een preventieve drukpuntmassage die over de kleding heen wordt gegeven op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel. Stoelmassage is een korte massage die op elk moment en op elke plek een diepe ontspanning teweegbrengt en zo mensen weer een stukje meer bewuster maakt van hun lichaam. Van binnen uit!

Het doel van een stoelmassage is voornamelijk ontspanning. Een zeldzaam ‘goedje’ wat een enorme gezonde werking heeft op je algehele gesteldheid. Onderzoek toont aan dat ruim 70% van de ziekteverschijnselen voortkomt uit een vorm van stress. De huidige maatschappij kenmerkt zich door een hoog stressgehalte d.m.v. hoge ambities, veel keuzes, haast, junkfood, etc.

Algehele voordelen van een stoelmassage:

  • betere doorbloeding
  • afvalstoffen worden weggekneed
  • bevordert diepere ademhaling wat meer zuurstof oplevert.
  • bewustwording van je lichaam

Een stoelmassage kan uiteraard gegeven worden in mijn praktijk. Maar ik kan ook met mijn stoel naar jou toekomen OF naar jou bedrijf, opening van ..?, open dag, bedrijfsfeest, familiefeest, festival, beurs….. kortom er zijn heel veel evenementen te bedenken waar een stoelmassage een extra dimensie kan geven aan de totale sfeer.

Heb je interesse in een stoelmassage? Wil je ervaren wat het met je doet? Neem contact met me op middels het contact formulier, of bel 0643486546 me even voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.